Weddings

Je gaat trouwen! Het plannen van je droombruiloft is echt het allerleukste dat er is – uren lang inspiratie opdoen, de zoektocht naar de perfecte locatie en samen een dag creëren die helemaal in het teken staat van jullie liefde voor elkaar.

Ik hou van bruiloften: dagen vol met liefde, dankbaarheid en prachtige momenten. De weg naar die prachtige dag toe is soms best lastig; er zijn veel zaken om rekening mee te houden. De begroting, planning, logistiek, gastenlijstpolitiek en wie-zet- ik-waar-aan-tafel-stress. Geen paniek: het lijkt vaak heftiger dan het is. Ik ben er om jullie te helpen!

Jullie kunnen mij inschakelen als planner, ceremoniemeester of stylist. Ook voor eenmalig advies of locatievoorstellen kun je bij mij terecht. Al mijn diensten zijn maatwerk, omdat nou eenmaal geen enkel stel (en bruiloft) het zelfde is. Het allerleukste vind ik het om jullie goed te leren kennen, en vanuit daar, samen met jullie, een prachtige dag neer te zetten.

Wat ik doe

Ik noem mezelf no-nonsense weddingplanner: omdat ik eigenlijk een beetje kriebels krijgen van het woord weddingplanner maar het wél is waar ik goed in ben. Mijn eerdere bruidsparen noemen me punctueel, creatief en down to earth. Of zoals bruidspaar J&S het omschreef:

Ze zijn vrolijk, eerlijk en hebben kennis van zaken. En heel belangrijk; het zijn geen kutjes. Geen overdreven emotioneel gedoe, roze wolk gezwets, maar aanpakken! Proud Mary is flexibel, zonder de planning uit het oog te verliezen, heeft originele ideeën, is sterk in de zakelijke afhandeling met leveranciers en altijd standby om zorgen weg te nemen.

Dit is wat ik doe; jullie ondersteunen in de voorbereiding naar die te gekke dag zonder al te veel poeha & gedoe.

Let’s meet!

Real weddings