Ceremoniemeester

Wanneer jullie zelf al de hele bruiloft tot in de puntjes hebben geregeld is het wel zo fijn als er op de dag zelf iemand is die er voor zorgt dat jullie harde werk perfect wordt uitgevoerd. Zelf ongestoord genieten van de dag, zonder een beroep te moeten doen op familie en vrienden; schakel een professionele ceremoniemeester in!

Hoe werkt het?

Stuur me een berichtje via de contact pagina met daarin een korte beschrijving van jullie trouwdag. Vermeld ook jullie trouwdatum (indien bekend)! Ik neem contact met jullie op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via FaceTime. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en vertellen jullie meer over jullie bruiloft. Wanneer we beiden na dit gesprek enthousiast zijn en een match voelen, stuur ik jullie een offerte op maat.

Wanneer jullie akkoord zijn met de offerte, gaan we aan de slag! Zo ziet het proces eruit in een notendop:

  • We gaan werken vanuit een Google Drive map waar jullie alle overeenkomsten en afspraken die jullie hebben gemaakt kunnen verzamelen. In deze map komt ook het draaiboek en alle andere relevante documenten te staan. 
  • Ik schrijf het draaiboek voor de bruiloft en verspreid deze onder locatie & leveranciers. Daarnaast check ik met alle leveranciers de gemaakte afspraken en praktische details, en zorg ik dat iedereen op de hoogte is van het programma.
  • In de maanden voorafgaand aan jullie bruiloft hebben we contact per mail en kunnen we indien gewenst bijpraten via FaceTime of Skype. Tijdens een afspraak op de locatie, zo’n vier tot zes weken voor de bruiloft, loop ik het draaiboek een laatste keer door met jullie, de locatie en eventueel jullie getuigen.
  • Voor jullie gasten ben ik bereikbaar wanneer zij vragen of verzoeken hebben. Vermeld mijn contactgegevens dan ook gerust op de uitnodiging.
  • Op de dag zelf zorg ik voor op- en afbouw van de door jullie geregelde aankleding.
  • Tijdens de bruiloft ben ik aanwezig als ceremoniemeester en daarmee gastvrouw en aanspreekpunt voor jullie gasten, locatie & leveranciers. Ik bewaak de tijdsplanning, denk aan alle details en zorg ervoor dat jullie een heerlijke, ontspannen trouwdag hebben!

Wat kost het?

Mijn inzet als professionele ceremoniemeester is beschikbaar vanaf € 950,- (incl. BTW, excl. reiskosten). Afhankelijk van de ‘complexiteit’ van de dag neem ik  één of twee assistenten mee. 

Let’s Meet!

Gerelateerde blogberichten