Weddingplanner

Ik begeleid jullie graag van A tot Z in het plannen van jullie bruiloft. Logistieke uitdagingen of afgelegen en onbekende locaties ga ik niet uit de weg (sterker nog, vind ik heel leuk!). Als je voor mij kiest als je weddingplanner coördineer ik de gehele aanloop naar je bruiloft, én de dag zelf. Uiteraard mag je me gedurende het hele proces zo vaak bellen en mailen als je wilt en beloof ik dat ik je zorgen weg neem. Ik bewaak jullie budget en zorg uiteraard voor alle draaiboeken.

Hoe werkt het?

Stuur me een berichtje via de contact pagina met daarin een korte beschrijving van jullie trouwdag. Vermeld ook jullie trouwdatum en budget (indien bekend)! Ik neem contact met jullie op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via FaceTime of Skype. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en vertellen jullie meer over jullie bruiloft. Wanneer we beiden na dit gesprek enthousiast zijn en een match voelen, stuur ik jullie een offerte op maat.

Wanneer jullie akkoord zijn met de offerte, gaan we aan de slag! Zo ziet het takenpakket eruit in een notendop:

  • We houden contact per mail en spreken 3 tot 4 keer af om de voortgang te bespreken. Daarnaast houden we in een Google Drive de checklist en begroting bij, zodat jullie altijd kunnen zien wat de stand van zaken is.
  • Begeleiding bij het plannen van jullie bruiloft in de breedste zin van het woord. We werken aan de hand van een op maat gemaakte checklist die per maand de ‘taken’ en deadlines aangeeft. Bij elke taak sta ik uiteraard klaar voor advies en suggesties.
  • De rode draad; samen bedenken we een programma passend bij jullie en de locatie. Ik zorg ervoor dat aan alle kleine details wordt gedacht zodat het echt een dag wordt die jullie als stel weerspiegeld.
  • Ik stel een realistische begroting op aan de hand van het totaalbudget dat jullie voor de bruiloft bepalen. Gedurende de komende maanden bewaak ik het budget en zal ik bijsturen waar nodig.
  • Ik ga op zoek naar de leukste locaties en zal jullie begeleiden bij locatiebezoeken en in de onderhandeling met de uiteindelijke locatie. Daarna zullen we ons richten op eventuele andere leveranciers (zoals bloemist, fotograaf, catering, etc).
  • Samen gaan we brainstormen over de aankleding van jullie dag. Ik ontwerp het stylingplan en zorg ervoor dat alle benodigde materialen en leveranciers worden geregeld. Meer hierover lees je bij styling.
  • Ik schrijf het draaiboek voor de bruiloft en verspreid deze onder locatie & leveranciers. Daarnaast check ik met alle leveranciers de praktische details en zorg ik dat iedereen op de hoogte is van het programma. Ook voor jullie gasten ben ik bereikbaar wanneer zij vragen of verzoeken hebben. Vermeld mijn contactgegevens dan ook gerust op de uitnodiging.
  • Tijdens de bruiloft ben ik aanwezig als ceremoniemeester en daarmee gastvrouw en aanspreekpunt voor jullie gasten, locatie & leveranciers. Ik bewaak de tijdsplanning, denk aan alle details en zorg ervoor dat jullie een heerlijke, ontspannen trouwdag hebben!
  • Uiteraard kunnen jullie bovenstaande taken helemaal aanpassen. Misschien hebben jullie al wel een locatie, of willen jullie juist het beheren van de gastenlijst en RSVP’s aan mij overlaten. Kan allemaal!

Wat kost het?

Mijn inzet als weddingplanner is beschikbaar vanaf € 2500,- (incl. BTW, excl. reiskosten en eventuele materiaalkosten). Afhankelijk van de ‘complexiteit’ van de bruiloft neem ik op de dag zelf één of meerdere assistenten mee. 

Buitenland?

Dromen jullie er van om elkaar het Ja-woord te geven in het buitenland, in de bergen van Oostenrijk of de uitgestrekte Franse heuvels? Waar jullie je droomdag ook willen beleven; ik help jullie graag mee. Voor huwelijken in het buitenland hanteer ik een aangepast tarief, neem gerust contact met me op voor meer informatie!

Let’s meet!

Gerelateerde blogberichten