Styling

De styling is misschien wel één van de belangrijkste onderdelen van jullie grote dag. Met een mooie of unieke locatie kom je al een heel eind, maar juist de kleine details maken jullie dag zo persoonlijk. Pinterest-moe of op zoek naar iets totaal anders? Ik brainstorm graag met jullie!

Ik hou van originele concepten en ideeën die helemaal passen bij jullie als bruidspaar. Na een uitgebreide, gezamenlijke brainstorm ontwerp ik een stylingplan. Daarbij zorg ik voor de mooiste materialen en niet te vergeten: op de dag zelf bouw ik alles op & af (je ceremoniemeester zal me dankbaar zijn). 

Hoe werkt het?

Stuur me een berichtje via de contact pagina en laat daarin weten wat jullie voor ogen hebben voor jullie bruiloft; wat jullie aanspreekt qua kleur en sfeer. Vermeld ook jullie trouwdatum (indien bekend)! Ik neem contact met jullie op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via FaceTime. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en vertellen jullie meer over jullie bruiloft. Wanneer we beiden na dit gesprek enthousiast zijn en een match voelen, stuur ik jullie een offerte op maat. 

Wanneer jullie akkoord zijn met de offerte, gaan we aan de slag! Zo ziet het proces eruit in een notendop:

  • We starten met een uitgebreide brainstorm bij jullie thuis over de bruiloft; we bespreken (kleur)thema’s, stijlen en sfeer. Ook kijken we naar de momenten op de dag waar jullie qua styling de nadruk op willen leggen, het beschikbare budget en welke beleving jullie gasten mogen ervaren tijdens de trouwdag.
  • Naar aanleiding van de brainstorm maak ik een moodboard dat de sfeer & stijl van de gehele dag weergeeft. Het moodboard kunnen jullie verder communiceren naar de andere leveranciers, zodat zij ook duidelijk voor ogen hebben hoe de dag er uit gaat zien.
  • Nadat jullie het moodboard hebben goedgekeurd ga ik aan de slag met het stylingplan. In dit stylingplan geef ik in grote lijnen per programma-onderdeel weer hoe de bruiloft er uit gaat zien en wordt in de begroting duidelijk weergegeven hoe ik jullie budget in ga zetten.
  • Wanneer ik het stylingplan aan jullie heb gepresenteerd ga ik alle leveranciers en materialen regelen. Ik werk met het budget zoals opgenomen in jullie begroting en maak hierbinnen een zo voordelig mogelijke mix van huur-, koop- en speciaal voor jullie gemaakte items. 
  • Op de dag zelf zorg ik met één of twee personen voor de op- en afbouw van alle aankleding op de verschillende locaties/ruimtes en de daarbij horende communicatie met door mij ingeschakelde leveranciers.

Wat kost het?

Styling is beschikbaar vanaf € 950,- (incl. BTW, excl. reiskosten en materialen).

Let’s meet!

Gerelateerde blogberichten