One Fine Wedding Day

Op 27 en 28 oktober vond de eerste editie van One Fine Wedding Day plaats in de prachtige Werkspoorkathedraal in Utrecht. Ik was aanwezig om meer te vertellen over mijn werk als weddingplanner & stylist.

De Werkspoorkathedraal in Utrecht is wat mij betreft één van de mooiste locaties van Nederland, en het perfecte decor voor de eerste editie van One Fine Wedding Day. Deze nieuwe beurs staat vol met de leukste leveranciers en unieke, moderne trouwinspiratie.

Ik vroeg Judith Slagter om twee bloemstukken te maken, met een organic gevoel en geïnspireerd op de kleuren die ik vaak gebruik in mijn werk. Ik ben zo blij met het resultaat! Ze weet perfect mijn ideeën om te zetten in haar eigen mooie werk.

Dit weekend heb ik veel leuke gesprekken gevoerd met bruidsparen in spé, het is altijd zo leuk om te kunnen laten zien wat je de afgelopen jaren hebt mogen doen! De eerste aanvragen & afspraken naar aanleiding van deze beurs staan al weer in de agenda. Heel veel zin in het volgende trouwseizoen!

De volgende editie van One Fine Wedding Day is op 16 & 17 maart 2019, wederom in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Foto’s door Rianne Fotografie

Stand Proud Mary op One Fine Wedding Day beurs
Stand Proud Mary op One Fine Wedding Day beurs
Stand Proud Mary op One Fine Wedding Day beurs
Stand Proud Mary op One Fine Wedding Day beurs
Stand Proud Mary op One Fine Wedding Day beurs
Stand Proud Mary op One Fine Wedding Day beurs

Deel deze blog met de wereld: