Blog

Wat kost een bruiloft?


Inspiratie

Wat kost een bruiloft nou eigenlijk? Internet staat vol met de meest uiteenlopende bedragen en adviezen - in deze blog meer over wat een bruiloft nou eigenlijk kost.

Martijn & Mariska


Real weddings

Deze bruiloft in hartje Rotterdam stond bol van de persoonlijke details, goed eten en de tofste locaties. Martijn & Mariska kozen voor een ongedwongen dag die bewees dat trouwen ├ęcht een feestje is.

Shoot: Engaged Collective


Inspiratie

Voor de najaarseditie van het Engaged Collective organiseerde ik, samen met een heel team aan vendors, deze styled shoot en netwerklunch. In een oude militaire kazerne kwam ons moodboard prachtig tot leven.

Stef & Marloes


Real weddings

Stef en Marloes vonden hun weg naar mij toen een half jaar voor hun bruiloft plots bleek dat hun reeds geboekte trouwlocatie geen optie meer was. Ik hielp ze in de zoektocht naar een nieuwe locatie en mocht daarnaast ook de styling verzorgen! 

8x Insta Inspiratie


Inspiratie

Uren kan ik scrollen op Instagram, helmaal verdwalen in alle mooie inspiratie die er te vinden is. Ik zet mijn lievelings accounts met de mooiste trouwinspiratie voor jou op een rijtje! 
Stand Proud Mary op One Fine Wedding Day beurs

One Fine Wedding Day


Personal

Op 27 en 28 oktober vond de eerste editie van One Fine Wedding Day plaats in de prachtige Werkspoorkathedraal in Utrecht. Ik was aanwezig om meer te vertellen over mijn werk als weddingplanner & stylist.
Denny & Louisette

Denny & Louisette


Real weddings

Meer dan een jaar zijn we bezig geweest met de planning van deze prachtige bruiloft - een met zoveel liefde en een familie van over de hele wereld die voor het eerst in jaren weer compleet bij elkaar is.

Thomas & Kavita


Real weddings

Een Australisch-Nederlandse bruiloft met een prachtige bidal party op een oer-Hollandse locatie - best of both worlds. De bruiloft van Thomas & Kavita in Soest was een Pinterest Perfect plaatje!